Index ¦ Archives ¦ Atom ¦ RSS

ΙστοριΚων

RSS Podcast Feed

Το πρώτο Κυπριακό history podcast που εξερευνά ιστορίες που ξέρετε ή που νομίζετε ότι ξέρετε! Ο κωμικός Κωνσταντίνος Ψυλλίδης ρίχνει φως σε πραγματικά ιστορικά γεγονότα μαζί με έναν καλεσμένο, πάντα με χιούμορ και καλή διάθεση.

Έν υπάρχουν πολλά κυπριακά podcast στα ελληνικά (ούτε ιδιαίτερα παραπάνω στα τούρτζικα ή τα αγγλικά), ενώ στο ράδιο λλίες εν οι εκπομπές με παρόμοια θεματολογία. Το ΙστοριΚων όντως ίσως να ένι το πρώτον στην κατηγορία του, οπότε γιατί όι;

Ξεκινά για τα καλά στο δεύτερον τζιαι τρίτο επεισόδιο με την υπόθεση της απαγωγής του Αχιλλέα Κυπριανού τζιαι συνεχίζει με την όντως άγνωστη ιστορία του Μεχμέτ Αζίζ. Το πρώτον επεισόδιο εν υποφερτόν αλλά όι ιδιαίτερα ενδιαφέρον.

Το podcast προειδοποιά ότι εν χιουμοριστικό. Δυστυχώς γεννικά η κυπριακή κωμωδία έν ένι ιδιαίτερα ανεπτυγμένη, αλλά τζιαι προσωπικά θα έθελα ένα πιο σοβαρό podcast. Σπάνια με έκαμε να γελάσω, αλλά ούτε με έκαμε να αποφασίσω να διαγράψω το επεισόδιο (έγινεν με άλλα podcasts). Αν κάτι με αναγκάζει να κρατώ μιαν πισινή πριν το προτείνω ένι οι ισαποστασίτικες θέσεις των παραγωγών σε κάποιες στιγμές.

Unless otherwise noted, all rights reserved by defterin on defterin. Built using Pelican. Theme based on svbhack by Giulio Fidente on github.